nezaobilazno izletište za sve

Izleti i događanja

odrasle, školske izlete, djece vrtićke dobi i ostalih

Program za takve skupine smo osmislili u vidu

poludnevnih ili cjelodnevnih izleta

Eco selo Grabovica je nezaobilazno izletište za sve odrasle, školske izlete, djece vrtićke dobi i ostalih koji nam organizirano dolaze u posjetu.

Program za takve skupine smo osmislili u vidu poludnevnih ili cjelodnevnih izleta, ako su na bazi usluga s noćenjem takve izlete možemo ponuditi kao dvodnevne.

Eco selo Grabovica je prikladno izletničko odredište i kao takvo je interesantno svima, od dječjeg uzrasta do umirovljenika i za sve imamo sadržaje koji im mogu biti zanimljivi.

Turističke menije koje nudimo za ručak/večeru su uvijek na bazi naše domaće autohtone kuhinje i  svima nudimo  nekoliko varijanti prema željama gostiju.

Od događaja koji se nude u Eco selu Grabovica posebnu pozornost privlače fišijada i kobasicijada. Ekipe za spravljanje fiša ili onih koji se žele natjecati u kvaliteti svojih domaćih kobasica dolaze iz cijele regije( BiH i Hrvatske) pa i šire. Posjetitelji mogu uživati u besplatnoj degustaciji fiša na fišijadi ili domaćih kobasica na kobasicijadi ali i na raznolikom zabavnom programu koje nudi Eco selo Grabovica.

Vaše i naše „selo kakvog nema nadaleko“!

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Email: info@ecoselograbovica.com
Tel:  +387 63 699 144

Close