Razveselite svoje najmlađe

MINI ZOO i SPORTSKI TERENI

mini zoološki vrt s domaćim i divljim životinjama, tenis i malonogometni tereni

Nezaboravan dan ispunjen smijehom i dobrom zabavom

Idealan za provod s djecom

Eco selo Grabovica posjeduje i mini zoološki vrt s domaćim i divljim životinjama. Srne, jeleni, konji, paunovi, divlja svinja, magarci, poniji, zečevi, različite pernate životinje samo su neke od životinja koje možete vidjeti u našem zoo koji je omiljen među djecom. Mini ZOO je idealan za provod s djecom, učenje u prirodi, upoznavanje životinjskog svijeta ali i pomaže u stvaranju socijalno  društvene odgovornosti i osjetljivosti kod djece. Dragi profesori, roditelji, odgajatelji i ostali gosti, razveselite svoje najmlađe i upoznajte ih s predivnim životinjama Eco sela Grabovica.

Djeca će provesti nezaboravni dan ispunjen smijehom i dobrom zabavom. Uz to će se igrati u dječjoj igraonici na otvorenom ili na sportskim terenima. Ovo je pravo odredište za njih bez obzira na uzrast.

Ulaz u mini zoo je besplatan!

Sportski tereni sastoje se od tenis i malonogometnog terena. Locirani su odmah pored mini ZOO-a i konjičkog kluba. Malonogometni teren je besplatan za korištenje dok se teren za tenis i najam reketa naplaćuje. Naknada najma teniskog terena iznosi 6 € po satu korištenja.

Kontaktirajte nas
Za više informacija javite se na

Email: info@ecoselograbovica.com
Telefon: +387 63 720 707

Close