Selo kakvog nema nadaleko

Idilično mjesto s prekrasnim pogledom na Buško jezero

Nadmorska visina
0 M
Kupres - BiH
0 KM
Split - HR
0 KM
ECO-SELO spoj tradicije i luksuza
Prirodne ljepote, bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, kulturna i povijesna baština, domaća autohtona kuhinja privlače brojne goste iz okruženja i šire.
Skupine odraslih, đaka, djece vrtićke dobi

Izleti i dogadanja

10 KM / Osoba
Quadovi
10 KM / Osoba
Konjički klub
10 KM / Osoba
ZOO vrt
10 KM / Osoba
Gastro
Otkrijte naš smještaj

Sobe I APARTMANI

Lokalne aktivnosti i događanja

Uronite u raznolik život našeg kraja

Jahanje

Kroz školu jahanja naučite osnove, kroz harmoniju prirode i konja uživati u svakom trenutku a kroz terensko jahanje se zaljubite u ova predivna bića.

Svadbeni salon

Isplanirajte svoje vjenčanje u prekrasnom Eco selu Grabovica i provedite najvažniji dan vašeg života u selu kakvog nema nadaleko. Besprijekorno, romantično i nezaboravno – sve što ste željeli i o čemu ste sanjali.

Gastro ponuda

Na daleko smo postali prepoznatljivi po našem roštilju, telećem ili janjećem saču, platama Grabovica i Eco selo, domaćim pitama, kruhom iz krušne peći, uštipcima s kajmakom, sirevima, pršutom i ostalim delicijama ovoga kraja. Livanjski sirevi imaju posebni status: od tvrdih, mekih sireva, trapista kao i kozjega sira ili sira iz mišine karakterističnog mirisa i okusa.

Rezervirajte svoj boravak sada
Pobjegnite u prekrasno selo gdje se snovi ostvaruju. Uronite u oporavljajuće kvalitete prirode, daleko od poremećaja svakodnevnog života.
Close